Sommeraktiviteter

I helgen var vi med på Harstad og omland sportsfiskere sine sommeraktiviteter for barn. Tre helger fremover har de sommeraktivteter for barn, med søkelys på sportsfiske. De låner ut fiskestenger og er behjelpelig for nybegynnere. Et utrulig fint tiltak for både nye og erfarne små fiskere. 

Denne gangen hadde Harstad og omland sportsfiskere arrangementet sitt ved Grunnvannet i Folkeparken. Grunnvannet er en flott og lett tilgjengelig plass, med et yrende fugleliv.


Litt spikking må til, når man er på tur😌



Et flott arrangement på en flott plass. Vi gleder oss til neste gang!


Den siste halvannen måneden har vi ikke vært så aktiv på bloggen. Bl.a. fordi mor har vært opptatt med å ferdigstille en mastergradsoppgave.

Men vi har vært delvis aktiv med andre småturer, særlig til havs.

Fridykking, suping og fisking er det vi har bedrevet den siste tiden mest med.

Eldstekaren som snart fyller 14år fikk nytt fridykkerutstyr i bursdagsgave. Med fridykkerutstyr, supbrett og havet så tilgjengelig blir det vel enda mer vannaktiviteter fremover.








4-åringen er den som er mest interessert i fiske og jakt. Han vil alltid være med på alt, fra å fange fisken/fuglen, flå/partere/filetere og spise den😅 

Fornøyd jaktgutt som sover godt i jaktbua på sin første ordentlig gåsejakt med pappaen💖

Flere bilder og mer info fra den siste tiden (som vi ikke har blogget om), ligger både på vår facebookside og instagramside.


Etter mange hektiske uker, ser vi frem til ei roligere tid for denne familien, med fisking, overnattingsturer i naturen og masse deilig friluftsliv. 

🌞God sommer alle sammen🌞

Kommentarer