Turene i mørketiden er snart over

Noen ganger er det godt å slappe av på hjemveien etter en lang tur. `Ro` i desembermåneden er et viktig nøkkelord for oss, for å få en grei start på nyåret.

Mørketiden, adventstiden og jula er en tid hvor det skjer mye og hvor tiden med dagslys nesten forsvinner i det man åpner døren. Denne tiden hadde vi fokus på `ro` mens vi skulle få med oss alt det som hører denne tiden til, samtidig som alle forberedelser og andre gjøremål skulle krysses av på lista. Og alt dette sammen med egenbestemte aktiviteter på fritiden, førte til at noe måtte bortprioriteres. Man lager den førjulstiden man selv vil ha😊 Bl.a. har blogging, bildedeling og oppdateringer på våre sosiale media kontoer, vært en lett bortprioritering i denne tiden. Fokus på ro, lite stress og det som virkelig er viktig har hatt en mye høyere prioritet.

Til tross for lite dagslys, rakk vi  å komme oss ut på noen turer, og til og med nyte dagslyset en liten stund, før mørket kom. Mørketiden er koselig på sitt vis den, men dagslyset er en ekstra energiboost.

En av turene vi hadde gikk til Forravannet👇





Ungene har fått vært masse i alpinbakken (hvor man heldigvis ikke trenger å skynde seg for å rekke dagslyset😅😏). 



Vi har gått på truge-tur til Svartvannet👇






Vi prøvde fiskelykken, men ingen fisk å få denne gangen.






Ikke bare mat som varmes på bålet😅






Turåret 2022 er over og vi gleder oss til hva 2023 bringer!
Vel overstått nyttår alle sammen, måtte det bli et nydelig år!


 

Kommentarer