Topptur med Tv Norge og Bergans! En 71 grader nord opplevelse!

Da har vi fått lov til å dele noen av bildene, jippi:) Det vil komme flere bilder og filmer etterhvert.

Intro til de som ikke vet hvordan tur vi snakker om her: Vi meldte oss på en konkurranse i regi av Tv Norge og Bergans, som heter Tipptopptur, hvor premien var en 71 grader nord opplevelse samt klær og utstyr fra Bergans, alt til en samlet verdi på 80 000,-
Konkurransen gikk ut på å samle stemmer fra folket og de 5 øverste parene ble vinnere av denne turen. Konkurransen åpnet i januar 2016 og varte i 3,5 mnd. Vi viste ikke om konkurransen på et så tidlig tidspunkt, å meldte oss på 1,5 uke før den avsluttet, og klarte likevel på den korte tiden å sikre oss en 2.plass, på topp 5 pallen.
I ettertid er det ganske utrulig å tenke på at vi klarte det på så kort tid, men vi jobbet steinhardt.
Jeg trudde først det var om å gjøre å skrive den kuleste søknaden, og at Tv Norge og Bergans skulle trekke ut de søknadene de likte best, men sånn var det ikke. Jeg begynte etterhvert rolig å sanke stemmer, og tenkte at vi sikkert ikke klarte det, men at det var artig å prøve.
Jeg har en venninne som på det tidspunktet nettopp hadde vunnet en tur med Fjellreven Polar, og jeg kopierte litt av hennes metode å sanke stemmer på. Jeg opprettet en stemmegruppe på facebook og begynte å mase, uviten om at det faktisk kom til å funke. Folk i gruppa blei så engasjert og patriotisk at de nesten gjorde jobben for meg. De delte og delte, og oppfordret venner og familie til å stemme på oss. Men jeg hadde mange stemmer å ta igjen for å nå de andre konkurrentene som hadde holdt på i flere måneder. Dette var like før påske og ei venninne kom med idéen om å lodde ut et fylt påskeegg til følgerne mine. Påskeegget blei starten på noe av det som virkelig var med å sanke stemmer. Jeg lagde den ene konkurransen etter den andre. Jeg fikk mange sponsorer som donerte bort flotte gaver.
Takk til Parabolflua Sport, Tine Meieri, Egon Harstad, Stig Josefsen ved Freia og Tromsø Camping.
Den siste konkurransen om overnatting på idylliske Tromsø Camping (http://www.tromsocamping.no/) fikk over 500 delinger. På slutten begynte min bedre halvdel å våkne til liv å skjønne at vi faktisk kunne klare dette. Så han heiv seg på på innspurten og var med på det siste rotteracet, som var mer nervepirrende enn å se søskenbarnet mitt Finn-Hågen Krogh på ski. Ja for vi utnyttet oss av å ha en landslagsløper i familien, og fikk oss noen ekstra stemmer på han. Han har forsåvidt donert bort skiklær som vi skal auksjonere bort sammen med Bergans produktene vi vant. Planen våres om å starte en auksjon og gi overskuddet til Barnekreftforeningen, var nok også noe som fikk stemme antallet opp.

Vi brukte noen flere triks for å sanke stemmer. Blandt annet ga vi ut noen vel lettkledde bilder av oss selv til Nordlys, og hele 5/6 aviser skrev om saken våres, her er noen av de:

  • http://www.side2.no/kjresten-til-therese-visste-ikke-helt-hva-han-svarte-ja-til/3423202576.html
  • http://www.altaposten.no/nyheter/2016/03/14/Med-disse-bildene-h%C3%A5per-Therese-og-Tom-Erik-%C3%A5-g%C3%A5-til-topps-12276849.ece?device=classic
Ja sånn vant vi på kort tid, og turen fant sted 16-18.april. Den helga fikk vi vite mer om konkurransen og skjønte etterhvert hvor utrulig det var at vi faktisk klarte det. En STOR TAKK til alle dere som delte og oppfordret, vi er så takknemlig:)<3 Vi fikk bli kjent med 4 andre flotte par og 4 flotte arrangører av turen fra Tv Norge og Bergans. Vi var 14 mennesker tilsammen, som tilbragte 24 timer i døgnet sammen, i tre dager;) Arrangørene var så utrulig flink å holde spenningen i live. Vi viste aldri hva som skjedde den neste timen.

Turen var fantastisk og alt fra mat og klær til reiser og utstyr ble dekt. Kun reisen til og fra Gardemoen vi måtte ordne selv.
Her kommer bilder som lovet. Nå får dere en sniktitt på klærne vi skal auksjonere bort:) 

Første dagen besto av mye reising, før vi endte opp helt nede ved havet i Isfjorden.
Ei nydelig fjæra, hvor det sto ferdig oppslåtte telt og en kokk å lagde mat til oss.
Der hadde vi mye kos og morro. 



Veldig god mat!!:)
Middagshvil.



Diverse lek og morro:)

Tom-Erik gir alt i potetløp:D
Beste turpartner <3

Andre dagen, blei vi fraktet til en nydelig Lodge (http://www.romsdallodge.com/), hvor vi blei møtt av Tom Stiansen som informerte oss videre. Da fikk vi vite at vi skulle innover i Romsdalsalpene og bestige Hurrungen 1276 moh på randoneeski. Siden det er snowboard som er greia mi, så blei det litt gauling og banning på turen ned de bratteste partiene, hahahaha:D Glad ingen fikk det på film;);) Veldig fin tur:D











TOPPEN :D 
Alle slitne og fornøyd. Noen er mer klar enn andre for nedturen igjen, hehe;)


Tredje dagen fikk vi være med på en innspilling av ekte 71 grader nord. Her fikk vi se deltakerne og alle de andre på settet. Hvordan de jobber og hvordan innspillingen foregår. Jeg syns nesten det var det mest spennende med hele turen, og blei gira til å gjenta 2013´s forsøk på å komme med på 71 grader nord, men må komme lenger enn til 2.gangs intervju neste gang da. Vi får ikke si noe om innspillingen og vi fikk ikke ta bilder der, men vi fikk hele gjengen et bildet med Tom Stiansen (starstucked;p)


Kommentarer