Se hvem som vant La Sportvia skoene og se alt det flotte vi skal auksjonere bort:)

Vinneren av La Sportvia skoene til en verdi på 2000,- står nederst i innlegget.

Barnekreftforeningen:
Her får dere se alle produktene vi skal auksjonere bort. Overskuddet går øremerket til Barnekreftavdelingen i Troms og Finnmark. Vi vil at de skal brukes på å glede barna som er der.
Auksjonen blir å foregå fra facebook gruppa våres (https://www.facebook.com/groups/1793317237557008/), denne uken.
Vi auksjonerer bort et og et plagg og hvert produkt får en minstepris. Budrunden forgår fra produktet blir lagt ut til et gitt tidspunkt. Høyeste bud vinner. Husk at vi hadde en frikort konkurranse, hvor Irene Eriksen vant. Frikortet kan hun bruke 1 gang på 1 valgfritt plagg. Når hun skriver "frikort" i kommentarfeltet under produktet, stoppes auksjonen umiddelbart og hun får varen til sist bydde pris.
Er hun raskt ute får hun produktet til minstepris.

Regler for auksjonen: 

  • 5 min. regelen gjelder.
  • Prøv å unngå prisdiskusjon eller annen prat i kommentarfeltet.
  • Produktene må kunne hentes i Nedre Holtet.
  • Hvis produktet må postes, må kjøperen selv betale porto.


Bergans produktene er splitter nye og kun brukt en helg. Vi kommer ikke til å vaske klærne.
I samråd med Rune Dokken markedssjef for Bergans legger vi oss på alt fra halv pris til 500,- under ordinær pris. Noen av klærne er så nye at de ikke er kommet ut for salg enda.



Skiklærne som er donert bort fra landslag skiløper og verdensmester Finn-Hågen Krogh (https://www.facebook.com/FinnHagenKrogh/?fref=ts), legger vi oss også på en minstepris som er noe lavere enn ordinære Swix og Bjørn Dæhlie klær, da disse har litt reklame på seg.



Vi har også fått et par Fischer barneski fra Parabolflua (https://www.facebook.com/Parabolflua-Sport-142771269119082/?fref=ts), som blir med i auksjoneringen, så her blir dem mye bra og forskjellig. Håper vi klarer å samle inn en fin pengegave til Barnekreftforeningen.



Vinneren av La Sportvia Ultra Raptor W GTX er Silje Merete Karlsen, vi gratulerer :) 

Kommentarer