Denna flotte plassen!!


Skytebanen i Kvæfjord er et startsted for Kvæfjord skiløyper, men har også en utrulig flott rasteplass ved parkeringsplassen med gapahuk, stor akebakke og fin natur rundt.
Dette var første gangen vi var der, og vi syns alle det var et kjempeflott område.



Det ble en tradisjonell utedag, med aking, bål, pølser og kakao😁




Vi fikk litt forskjellig vær de timene vi var der: sol og nesten skyfri himmel og overskyet himmel med lavende snøfnugg tett i tett. Men det var ingen vind, så snøværet var et vakkert skue.





Vi var der med en annen vennefamilie, hvor både de voksne og barna er bestevenner. Begge vi familiene har holdt oss hjemme siden koronakrisen startet her i Norge. Og ingen har omgåts med andre. Så dette var utrulig koselig for alle.
Vi syns det er veldig greit å ha en fast vennefamilie å kunne være med sammen med av og til. Og når man skal være sammen, er det fint å kunne møtes ute. Dette var første gangen siden avstandsrådene kom, og vi bør ikke gjenta det for ofte enn så lenge, så håper vi alle lever godt på denne flotte dagen sammen, en god stund💖 Det er spesielt barna hos oss, som savner lek og nærkontakt med andre venner. De eldste barna våre forstår situasjonen vi alle er i nå veldig godt, men vi har høy takhøyde for at det er greit å få uttrykke savnene man kjenner på.

Folkehelseinstituttets råd:
  • Begrens antall personer du har nær kontakt med, og får besøk av, til noen få av gangen.
  • Friske barn kan være sammen både ute og inne, men i små grupper.
  • Du kan ha besøk, men få av gangen.

En flott dag med en flott familie. Og det var nesten bare vi som var der. Det kom og gikk noen skiløpere som skulle gå i løypa og andre barn som skulle ake, men avstandene var bestandig hensyntatt. Det er flott å se hvordan et helt samfunn følger råd og forholdsregler som blir gitt💖





Vi avslutta dagen med litt snowboardkjøring, og alle ungene prøvde seg.

Kommentarer