Sommerens eventyr


Denne sommerferien starta med en tredagers tur til Salangen. Der var det fisking og bading på ulike nydelige plasser som var hovedagendaen.

Salangen er fars tradisjonsrike plass å fiske hver sommer, med eller uten familien på slep. Han har vært der med sin far hvert år siden han var liten. En fin tradisjon på fin plass👇




Denne delen av Salangselva er en fin plass som vi alltid vender tilbake til. Det er fint å bade der, men man skal være forsiktig og pga strømmen i elva.

Pappaen fiska med fluestang mens vi andre fiska med lodd og mark. 





Vi fikk 3 fisk til sammen, så da blir det litt røykafisk til jul i år også😋

Legobygging😁

Bygging av sandborg!




Stranda nedenfor Elvelund camping i Salangen👇











Førstevannet/Nedrevannet i Salangen👇




Det er bygd flere gapahuker rundt vannet. Etter en lang rotur med fisking på vannet, sovnet minstemann etter hvert av, så vi rodde i land ved en av gapahukene.




Der ble det spikking, leking, utforsking, spising og fisking.




Vi kjørte så videre til Tromsø, hvor vi blant annet tok fjellheisen opp til Storsteinen (421 m.o.h.).








Ellers har vi hatt små eventyr hjemme. Blant annet har vi plukket bær på ulike plasser. Det er mye blåbær i marka nå, men ikke like mye multer. Til nå har vi plukket ca 7,5 liter med multebær. På turene våre har vi sett noen overmodne bær og lite kart og multeblomster. Så vi undres om vi er for sent eller for tidlig ute, eller om det rett og slett er lite multer i år.















Vi har også fått mye tid til padling og dykking. Disse vannaktivitetene er så fine å gjøre sammen som familie, da det fenger alle aldersgrupper.



Pappaen og den største storebroren dykket etter mange kule skatter til begeistring for de minste.





 💓Fine sommertider💓

Kommentarer