Telting i magiske omgivelser



Denne helgen overnattet vi på stranda Saltvika, ute på Rogla.

Rogla er en liten øy rett utenfor Kila. Fra Harstad tar det bare cirka 10 minutter med båt, for å komme seg til denne idylliske øyen.

Det er lett fremkommelig, og det kom og gikk både kjentfolk og andre folk hele helgen. Det er så fint å se alt livet på havet og småøyene rundt Harstad.

Vi var to barnefamilier som dro på dette telteventyret sammen. 

Mor og minstemann sov i hengekøyer. Far og lillebror i midten sov i et telt, mens største storebror og en kompis av han vi hadde med, sov i et annet telt. Den andre familien sov alle i et stort campingtelt.

Pga at man kan kjøre båten helt opp til teltområdet, sparte ingen på utstyr, mat og drikke. Vi er ikke kjent for å være gramjegere i utgangspunktet, men denne gangen hadde vi med oss "alt"😅



I tillegg til den ordinære teltoppakningen, hadde vi med oss diverse oppblåsbare badeleker, våtdrakter, fridykkerutstyr, tube, sup-brett og andre uteleker😆🙈



Hele dagen gikk til vann- og strandlek alle dagene. Den ene ettermiddagen tok vi oss også en liten luftetur ut til den ene lille øya rett ved Rogla. Når det er full fjære er det mulig og gå ut dit, pluss at det også er så mye kult å utforske i fjæra.







Fjæra i Saltvika er utrolig stor og flott. Vi fant mye spennende både i fjæra og i havet: bl.a. store krabber, ulike maneter, små fisk, ymse krepsdyr, skjell i utallige varianter, muslinger og kråkeboller.


To måser som koser seg i solnedgangen💓

Kveldsbad og lange kvelder ble det selvsagt for alle, når været var så fint og solnedgangene så nydelige.



Alle har inntatt soveposene sine, stillheten har senka seg og mor bare må gå å knipse litt bilder😁

Dette var teltet ungdommene brukte.

Frokost, lunsj, middag og kvelds ble tilbragt ved denne benken. I Saltvika er det tilrettelagt med benker, bålpanner, gapahuk og utedo.




Alle fikk prøve å kjøre med tube, dog med mer fart på ungdommen enn de minste. Småguttene ble litt bekymra av og til når det var storguttene sin tur😅 Men ingen falt av😌

Kjøkkenet vårt, og kokken😏



Og ta seg en tur med sup-brettet i solnedgangen etter at ungene var lagt, var bare magisk😍



 Vi har hatt en fantastisk helg med mange fine og nye minner i banken!

Kommentarer