Høstlige utendørs aktiviteter

Jaktsesongen er godt i gang. Noe som gleder 4 av 6 familiemedlemmer aller mest. Mannen, eldstekaren, minstemann og valpen er de av oss som driver aktiv jakting, selvom de 2 sistnevnte ikke bærer eget våpen😌

Eldstekaren har nylig bestått jegerprøven og kan endelig delta som opplæringsjeger med eget våpen på småviltjakt.




I helga som var fikk han seg si første rypa, til stor glede for han selv... og for Kaila😅🐶

Mannen er så flink å ta ungdommen og minstemann med på hver sine jaktturer tilpasset deres nivå.






Helga som var bestod også av sykling på Harstad sykkelpark / Harstad bike park.

Det er lenge siden sist vi har vært der, og vi ble overrasket over hvor langt de har kommet i utviklingen av dette flotte sykkel tilbudet. Her er pumptrack-baner og terrengløyper i ulike vanskelighetsgrader for både store og små.

Her har vi masse å utforske utover høsten.












Lillebror i midten likte sykkelparken så godt, at vi dro tilbake dagen etter når de andre skulle på jakt. Han var veldig klar på at dit skulle han tilbake, flere ganger.




Ellers har høsten så langt også bestått av småturer både til fjells og i fjæra. For å fiske fra bergene, lufte hunden eller bare nyte naturen.






Lillebror i midten er delvis interessert i jakt og fiske. Han liker veldig godt spenningen med jakten eller å få fisk på kroken. Og han er veldig glad i å spise fisken. Men han er ikke så tålmodig og er heller ikke så glad i selve avlivingsprosessen, av verken fisk eller småvilt. Da blir aktiviteten selvsagt tilpasset hans grenser. Han deltar kun når han selv vil, og han skjermes for avlivingen så godt det lar seg gjøre. Men det kan komme et hyl i ny og ne, når minstebror absolutt MÅ vise storebror sin stolte, døde fangst, helst ved å holde det så nært ansiktet han klarer, og til med følge etter han🙈🙊


 

🍂💛🍁God høst, alle sammen🍂💛🍁

Kommentarer