Tur utstyret du MÅ ha pluss oppskrift på hjemmelaga tennbriketter.

Vi har vært så heldig å få prøve ut "Harstadgrillen" for Parabolflua:) Takk for det:):)
Vi fikk prøvd den ut et par ganger i juleferien.
Som alle i Harstad husker, så var det ikke så bra vær i jula, men vi fikk kommet oss ut noen dager.




Harstadgrillen er perfekt på sommerstid, som en erstatning til engangsgrillen. Både mer miljøvennlig og billigere i lengden. Men den kan fint brukes på vinterstid også, selvom man lager bål likevel.

Den har to "rom". Under den nederste risten kan man f.eks. ha tennbriketter og under den øverste risten kan man ha kull eller ved. Jeg har prøvd begge deler og de funker like godt begge to. Man kan ta av den øverste risten å ha stort bål, å grille pølser med grillspyd om man vil. Da sparer man marka for bålskader, uansett årstid. Oppå den øverste risten kan man også ha en tur-steikepanne eller kasserolle, å steike/koke mat. Så man kan bruke den til mange ulike matretter. Denne grillen er jo helt genial, og kan brukes til alt. Det er som en engangsgrill, grill, bål og primus i et produkt. Enkel å pakke sammen, avkjøles rask og tar liten plass.

4.juledag: akedag i Kilbotn, med onkel Eirik. Da var det pølser på menyen:



2.nyttårsdag: akedag i Kilbotn igjen. Da var det ostesmørbrød på menyen:








Vi fikk hjemmelaga tennbriketter i julegave i år, som vi prøvde ut på Harstadgrillen. De var formet som en rose og nesten for fin til å brukes. De er laga av eggekartong og parafinvoks, og brant godt:)







Kommentarer

  1. Super omtale. Det heter seg at kjært barn har mange navn og at du kaller min Barbiq for Harstadgrillen er helt OK. Håper det er OK at jeg lager en link til din blog på min facbookside

    SvarSlett
    Svar
    1. Beklager sent svar, hehe:)
      I ettertid har vi også kalt den barbiq med henvisning til nettstedet. Den har fått mange gode omtaler opp igjennom årene i våre innlegg:)

      Slett

Legg inn en kommentar