Farsdagspannekaker på takke


I anledning farsdag ville jeg prøve ut den nye takken vår. Og siden vi glemte å ta med pannekakerøren på gårsdagens tur, ble røra brukt til noe fornuftig i dag.
Denne takken har avtakbare bein som er små og lette å ha i sekken. Men selve takken er stor og tung og blir aldri med på langturer. I dag ble den brukt i hagen.

Selvom det er farsdag, ble det ikke mye oppvarting på pappaen i vårt hus. Han sto opp til gave og dekket frokostbord, ellers var det en vanlig dag for han. Passet han egentlig greit da han ikke liker den type oppmerksomhet og dulling😆

Mens jeg og eldstesønnen tilbrakte store deler av dagen i hallen med seriekamper i håndball i dag, var far og de to minste gutta hjemme og kosa seg med alt fra utforsking i fjæra til Peppa Gris på TV`n.
Og imellom håndballkampene til eldstekaren, ble det tid til litt pannekakesteking, men bålet, det måtte far ordne selv🙈😅 Og dagen avsluttet han med jobb.

GRATULERE MED FARSDAGEN ALLE SAMMEN, OG EN EKSTRA VARM HILSEN TIL SUPERPAPPAEN I VÅRT HUS💚

Når du begynner å få så lite ost igjen at det blir vanskelig å høvle skiver, kan alltids den lille resten brukes til noe. Jeg prøver alltid å ta vare på brun- og hvitost rester og bruke det til noe, før gutta i huset rekker å kaste det. Det brukes til sauser, topping, eller til å rulle inn i pannekaker som vi gjorde i dag.


Pannekaker med smeltet brunost, toppet med jordbærsyltetøy😋

Kommentarer