130 små og store på isen i dag!


Når mor i familien er turleder for Barnas Turlag Harstad, må hele familien bli med når det skal arrangeres noe. Mitt favoritt arrangement i Turlaget er den årlige isfiskekonkurransen vi har hvert år på Møkkelandsvannet. Jeg sprada rundt i turlagsvesten mens far tok seg av barna.
Bare eldstekaren som ikke var med pga sykdom.
Hele lørdagen gikk til handball denne helgen. Både mor og 11-åringen spiller handball. Så far har vært superhelten for de to minste hele helgen.

Hva trenger man på isen:
Sikkerhetsutstyr, isfiskeutstyr, mat og drikke er en selvfølge (det kan dere lese mer om i andre innlegg, bare skriv "isfiske" i søkefeltet på framsiden av bloggen).
Spade, stoler og gapahuk er dagens tips for å gjøre turen mer behagelig. Med spade kan man måkke unna snø både for å gjøre det lettere for de minste å trø rundt og får å komme lettere til med isboren. Man kan lage seg levegger og benker også med en spade, pluss at barna ofte syns det er gøy å grave seg huler og borger.
Gapahuk er bare genialt på isen, for å ha en plass å skifte på de minste eller bare for å ta seg en pause fra sol, nedbør eller vind om det skulle bli for mye av den ene eller flere av værtypene.


Ca 130 stk møtte opp til årets arrangement. Det er veldig gledelig😀😍 Hvert år kommer det over 100 små og store deltakere, og det er akkurat det som gjør det så gøy å arrangerer denne aktiviteten hvert år.

Vekta sto klar til å veie alle de små håpefulle, sine fisker. Vi delte ut maggot og isfiskestenger til de som ikke hadde. Vi hadde isborer og bålpinner til utlån og delte ut kakao og kvikk lunsj til de som ville ha. Og som alltid stilte vi med bål, som folket kunne varme seg selv eller maten sin på.
Fotograf: Linda M. Paulsen

Mannen er kledd i Skogstad fra topp til tå i dette innlegget. En av vårens nyheter er Primaloft jakken han har på seg.

"En superlett isolasjon/mellomlagsjakke med 25g Silver PrimaLoft-materiale. Som en selvstendig jakke vil den faktisk håndtere det meste av vår- og sommervær, men hvis du trenger litt mer, kast en jakke over dette isolasjonsproduktet og de vil være fornøyde, varme og beskyttet mot elementene."

Primaloft jakker synes vi er supre mellomlagsjakker, som vi ofte bruker under en skalljakke om vinteren. Lag på lag er et av våre beste tips i forhold til bekledning, da det er enklere å regulere temperaturen når en så simpelt kan ta av seg et eller flere av lagene mens man er ute i skog og mark.

Dun eller primaloft kombinert med skallklær er bare så 👍

Årets Primaloftjakker til dame og herre:

🌟Stolte Skogstadambassadører🌟

Kommentarer