Fins ikke dårlig vær, bare dårlig klær....og tiltakslyst;)

I dag tok vi turen i marka i Kilbotn. Lurer på om den har noe navn den marka der oppe? Den burde isåfall få det;) Der er det gode turstier, gapahuker, fiskevann og skiløyper om vinteren. Vi gikk opp til Buveitoppen gapahuk. Flott plass og flott tur for store og små. Kilbotnmarka har vi brukt mye til alle årstider. Her kan man gå til fots eller på ski om vinteren. Man kan sykle, eller bare campe noen få meter fra p.plassen. Man kan velge tur- lengde og destinasjon å tilrettelegge for den type tur man vil ha, sånn som i Folkeparken.
Fint å velge turområder med gapahuk, på dager med regn og vind. Vi storkosa oss. Eldstekaren spikka, øksa og lagde seg slengdisse og minstekaren utforska og var både høyt og lavt. Hvis ikke de voksne bryr seg om været, gjør ikke barna det heller. Høstvær er i grunn ganske koselig, også er det så fine farger ute i marka da:)

På turen hjem stoppet vi ved Læringsverkstedet barnehage. Den barnehagen har bare et så fantastisk uteområdet. Det er tilrettelagt for alle aldrer, pluss at de har tatt vare på mange naturlige elementer. Også har de fotballbaner og DEN flotte marka, rett utenfor døra. Tipptopp!!



Liten trøtt kar, blunder i vogna.





Minstekaren så en åpning i granskogen og noen sauer på andre siden. Da var det bare å følge etter da;)




Hvem sitt drikkevann er egentlig dette?



Pausestein er fint å komme over:)


Bare noe jeg fikk lyst å ta bilde av. Var det ikke stilig?


Og så.... den eksepsjonelt flotte barnehagen i Kilbotn!!:D






Inni skogen i bakgrunnen her, har de utekjøkken. Fantastisk!


Utenfor bhg har de en slengdisse, vi aldri kan gå forbi når vi er her;) Den er til glede for både store og små:)




Bakte pinnebrød. som vi skulle ha med på tur å grille på bålet. Men de ble glemt igjen hjemme da vi dro, så da ble de kveldsmat i stedet. Formet de som croissanter og stekte de i ovnen;)
















Kommentarer