Hvilken bæremeis skal du velge til sommerturene dine? Sjekk ut disse!



Vi er så heldig som har blitt plukket ut til å teste noen produkter for Life Venture.
Vi har bl.a. fått fire bæremeiser fra Lifeventure sitt "barnemerke" Little Life, som blir hovedfokuset av deres produkter i tiden framover.

Førsteinntrykket er veldig bra. Kvaliteten i materiellet ser solid og sterkt ut. Fargene og detaljene er markerte og iøynefallende. Og seterommet ser ut til å by på en god og riktig sittestilling.


Til venstre: Voyager S5 og til høyre: Cross Country S4.
Forran bæremeisene: tilbehør til meisene som regntrekk, solskjerm o.l. pluss noen termoser fra Stanley, som vi også gleder oss til å teste ut.

Tl venstre: Adventurer S2 og til høyre Ranger S2.

Jeg elsker allerede de barnlige facepadsene/hvileputene på hver bæremeis. Funksjon og komfort er det viktigste, mens slike detaljer blir en god bonus til produktet.

Voyager S5 er den største av disse 4 meisene og er lagd for lengre turer i skog og mark. Jeg siterer Little Lifes egne ord: "den ultimate bæremeisen for foreldre som liker å tilbringe verdifull tid med sitt barn i det store uterommet." 
Denne meisen har en avtakbar sekk på ryggen, en stor baselomme under meisen, store strekklommer på hver side av meisen og store lommer på hoftebeltet som er plassert i en god rekkevidde for bærerens hender.

Cross Country S4 er en mellomstor bæremeis, med slank profil som gjør den like anvendelig i byen som i naturen. Meisen har ingen ekstrasekk, da dette er en enklere modell, men den har alle de samme lommene som Voyageren, så her får du med deg masse pikkpakk om du ønsker.

Adventurer S2 er en mindre og enklere meis som veier bare 1,9kg. Den har kun baselommen under sekken og de to store strekklommene på hver side.
Little Life sier: "Bæremeisen er en pick-up-and-go-bærer som veier lite og gjør det enda enklere å bruke den på turer til butikker, parken eller din lokale skjønnhetssallong." 
Vil du ha så lite vekt som mulig på en tung fjelltur, men likevel ha med litt mat og drikke er denne meisen god å ha. Denne bæremeisene er den eneste vi har rukket å prøvd ut så langt.

Ranger S2 er den minste, letteste og enkleste bæremeisen av disse fire meisene.
På hjemmesidene til Little Life står det: "Det er den letteste britiske standard godkjente bæremeisen som er tilgjengelig, på bare 1,7 kg. Den er perfekt til å bare kaste på seg, på kort varsel, om du skal byen eller til fjells."
Dette er en lettvekstsekk, hvor alt unødvendig tilbehør er utelatt. Den har ingen lommer eller ekstrasekk. Alt er spart på, til fordel for fokuset på lett vekt og liten modell.
Vil du likevel ha med deg litt utstyr har Little Life tenkt på det også. Bæremeisen er utstyrt med hemper som man kan feste små tasker på. Du kan bruke egne tasker, pakkposer e.l, ellers tilbyr leverandøren egne tasker lagd for og enkelt kunne festes på sekken.

Vi har så vidt fått prøvd ut Adventurer S2, og er så langt fornøyd. Minstemann satt godt i sekken, med en fin og riktig sittestilling, og den var god på ryggen for bæreren.
Nå gjenstår det bare å få prøvd ut alle fire skikkelig, i sitt rette element.


Alle meisene innehar disse egenskapene:
  • Et godt toppgrep/håndtak.
  • En myk facepad/hvilepute.
  • Justerbart og anatomisk formet barneseterom med x-spenne sele.
  • Vridbart hoftebelte for komfort mens du går.
  • Ankerpunkt som stabiliserer bæremeisen når barnet tas inn og ut av meisen.
Ekstrautstyr som man kjøpe til meisene:
  • Regntrekk
  • Solskjerm
  • Fotstropper
  • Ekstra tasker/oppbevaringsposer

Flere detaljer for hver sekk vil komme etterhvert som vi får prøvd de skikkelig ut.
Vi ser fram til å gi dere de beste tipsene.

Kommentarer