Kvitnesveten - mor og sønn aktivitet


Innlegget inneholder reklame og tips til sommerbekledning til sommerturene!

Sommerferie = kvalitetstid.
I dag tok jeg og eldstekaren oss en fjelltur til Kvitnesveten 303 moh, ved Tjeldsundbrua.
Fra p-plassen utenfor Tjeldsundkroa er det ca 2,6km en vei. Man kan også parkere ved enden av Tjeldsundbrua, på venstresiden når du kommer fra Harstad, og starte turen der i fra.



Eldtsekaren har på seg:
  • et helt nytt produkt fra skogstadsport.no; Saksi sport shorts. Shortsen er laget i teknisk materiale, som puster og fjerner svette mens du trener eller er aktiv. Perfekte turshorts til det gode været om sommeren!
  • college hoodie i mykt polyester stoff fra skogstadsport.no. Genseren kan gjerne brukes til hverdags, men det glatte stoffet, som minner om et teknisk materiale, gjør at genseren fint kan brukes til aktivitet også. 



Årets ligthshelljakker fra Skogstad Sport kommer i freshe farger og er på salg i nettbutikken nå.
Disse jakkene er super- lette og tynne, og kan pakkes inn i sin egen lomme, med en smart hemp som gjør at man kan henge jakken utpå sekken. Den tar også veldig lite plass opp i sekken. Veldig praktisk å ha med seg på tur. 
I dag var det så varmt at jeg brukte kun denne jakken over en t-skjorte, også hadde jeg med meg Skogstads Primaloft jakke i sekken. Godt å kle på seg litt varmt når man kommer på toppen. Komboen med Primaloft- og ligthshell jakke er super på sommerturer her i Nord.
Ligthshell jakkene får du til alle i familien fra 7 år, i Skogstads butikker.
Shortsen jeg har på meg er en ny lang shorts fra Skogstad, i et tynt, fleksibelt og hurtigtørkende materiale. Veldig behagelig shorts til varme sommerturer.



For de som lurer på hvor man kan starte turen opp til Kvitnesveten fra: fra p-plassen utenfor Tjeldsundskroa, går man bare rett over hovedveien og starter turen fra en litt "usynlig" sti ved første strømstolpe. Verken startsted eller sti er merket.
Det er tryggere å starte fra p-plassen ved enden av Tjeldsundbrua, da man slipper å krysse en bilvei.

Alle klærne i innlegget er sponset av skogstadsport.no😊

Kommentarer