Sportsfiskets verdi videreføres - en super plass for en super tradisjon.


Fedrene til disse to barna vet å skape fiskeglede og de gode normene og verdiene rundt fiske.
Far her i huset, har hatt tradisjon med å dra til Salangen på en årlig fisketur med sin far siden han var 12-år. Bestekompisen hans har vært sporadisk med fra ca. 15-års alderen. Kompisene har også hatt mange gutteturer ut i dit alene og i år videreførte de tradisjonen til sine barn.
Håper gutten vår får mange gode minner fra denne tradisjonen i årene framover.

Disse to barna har vært på mange fisketurer sammen, med og uten øvrige familiemedlemmer som søsken og oss mødrene, men denne fisketuren syns jeg er helt spesiell. Det er noe fint over en tradisjon som går i generasjoner og som har faste følgespartnere. Og ikke minst det at barna som begge er "midt-i-mellom-søsken" får en slik kvalitetstid alene. 4 dager til rådighet, hvor man blir sett og hørt til en hver tid. Det trengs av og til i en storfamilie på 5.

Denne langhelgen har altså 2 små barn, som også er bestevenner, fått utfolde seg, lære, erfare og oppleve sportsfiskets verdi, alene med fedrene sine.
Barna har fisket fra land og fra båt, spist selvfiska fangst, lekt i vann, på strand, i skog og i mark, kost seg foran bål, utforsket og sanset en stille natur og bare kost seg i ro og mak.


Alle bildene er tatt med mobil, av far i huset.






Når pappaene står langt ute i vannet med klær (vadere😏) på, kan vel vi også det😆😍



Slukker bålet - mange bøtter måtte fylles💪💦



Kommentarer