Nordteigåsen - en ny turskatt



I helga var vi på blåbærtur i Kilaområdet, fra tunnelundergangen ved Plantasjen Kilamyra (Trollvassåsen), til jordene på Nordteigåsen.
Siden vi skulle plukke blåbær gikk vi lite på sti og mest langt inni skogen. Det var masse blåbær å se, men vi plukke bare ca 1liter, før vi avslutta turen ved gapahuken på jordene på Nordteigåsen.
Gutta våre deltok ivrig i plukkingen, men alt havnet i munnen istedet for posen av de bærene minstemann plukka😆




Siden blåbærplukkingen var hovedmålet med turen gikk vi mange alternative veier.
Enkleste tursti dit hvis man kun har som turmål å komme seg til gapahuken, er fra tunnelundergangen i Nordteigåsen boligområdet bak Plantasjen Kilamyra. Der går det en brei traktorvei oppover.
Man må følge med til venstre når man har kommet seg et stykke oppover, å se etter jordene, granskog og en veldig utydelig sti. Det er ikke merka eller skilta til gapahuken, men hvis du følger med mens du går, blir det veldig tydelig hvor du skal ta av til venstre. Videre inn til venstre må man krysse en liten bekk og klatre over et gjerde, før man for øye på gapahuken.






"Ta meg i hånda lillebror, så skal jeg vise deg sauene"💖

Sauene var litt nysgjerrige, men ville helst være i fred og det respekterte vi!!
4-åringene gjemte godteriposen sin bakom ryggen, så sauene ikke skulle ta noe fra han😂


"5 om dagen" som det står på matboksen, tenker jeg at kan gjelde sjokolade også🙈😁 .....for en dag iallefall😏

"You know that green steel bottle your grandpa took fishing?"
Det var kanskje en termos fra Stanley. De har lagd termoser siden 1913. Termosene lover å holde på varm eller kald drikke i 24 timer. Den kan også holde på isbiter i 120 timer. 

Hvor lenge de holde på varme eller kalde drikker avhenger av størrelsen på termosen.
Termosene er laget av rustfritt stål og er naturlig BPA fri. Den lekker verken veske eller varme og har vunnet mange tester som beste termos.
Vi har fått sponset mange ulike størrelser og kan si at den er tett og holder godt på varmen. Vi har enda ikke prøvd å ha drikke på den over flere timer enn en vanlig dagstur, så det punktet har vi til gode å teste.








Bæremeisen i dette innlegget er den største av de fire meisene vi har fått sponset av Lifesystems Norge, som har merkene "Life venture" og "Little Life". Bæremeisene er fra "Little life" og er veldig gode bæremeiser. Et søk i bloggen vår eller på google gir en mer utbredt omtale av de ulike meisene.


Jakka til far og klærne jeg og guttene har på oss er sponset av Skogstad Sport, som har gode turklær til hele familien😊

Kommentarer