Fin utebursdag, og Skogstad klærne var på i disse nydelige omgivelsene


Lørdagen feiret vi 10 års dagen til eldstekaren ute på Elgsnes, sammen med familien. Harstads fineste strender ligger et stykke unna, men er verdt det.

Vi er enda veldig fornøyd med klærne fra Skogstad Kanebogen, har foreløbig ikke funnet noe negativt ved dem. Skogstad viser seg fram til nå, og ha klær med god kvalitet. Også er de så fin på design og i pris.


Shortsene de eldste guttene har på seg er vann- og vindavissende og veldig slitesterke. Tiltross for styrken i stoffet er de lett, tynn og stretchy. Passer perfekt til lek i nabolaget og turer i fjell og mark.


Jakken eldstekaren har på seg er en ultra lett ligthshell jakke som er vind- og vannavvisende, pustende og hurtigtørkende. Den kan pakkes inn i sin egen lomme og bli kjempeliten. Passer perfekt til varme dager, og til unger som er varme av seg, og som nekter å ha på seg jakke😉 
Siden den er så lett og kan pakkes så liten, så er den perfekt å putte i sekken f.eks. på en fjelltur. Den har til og med et smart festesystem som gjør at du kan henge den på f.eks drikkebelte ditt. Fins til dame, herre og barn.


Jakken Tom-Erik har på seg er en 2.5-lags skalljakker som er svært lett, vann- og vindtett og ventilerende. Skogstad har fjernet ett lag fra deres 3-lags produkt og erstattet det med en lett belegning, som gjør den mykere og mer behagelig. Den har en vannsøyle på 10 000mm som er et minimum for oss når vi velger noe som skal være vanntett.


Jakken min er en 3-lags skalljakke, som jeg absolutt opplever at innfrir til forventningen enn så lenge. I dag var det kraftig vind i perioder og jakken slapp ikke inn et eneste vindpust. Den har en vannsøyle på 15 000mm  så jeg gleder meg til å prøve den i skikkelig regnvær. Har bare fått prøvd den i lett ruskevær foreløbig og da innfridde den selvfølgelig. Jakken er myk og behagelig på og jeg elsker fargen og den feminine passformen💜 

Alle klærne er ypperlig for svært høy mobilitet, som passer oss perfekt, f.eks. når vi skal leke med frisbee👆👇😃



Jakken toddleren har på seg er en teknisk jakke med nettingfôr på innsiden, som gjør den pustende og transporterer bort fukt. Den har en vannsøyle på 8000mm å passer til ruskevær +
Den er lett og myk i stoffet, som passer til høy mobilitet og utforsking!





Vi har kost så masse i dag på en av Harstads nydeligste perler sammen med den flotte familien vår💗 Grilla, bada, utforsket, sunget bursdagssang og spist kake!
Gratulere med dagen flotte storebror💝









Her er en misfornøyd liten gutt 👆 som er sjalu for at jeg ammer minstebror samtidig som han er sint for at han ikke får sitte inni fjellduken. 
Men han fikk viljen sin når vi var ferdig med ammingen👇😆

Jervenduken er vind- og vannavissende og kjekk å ha med på tur, især hvis det er litt utfordrende vær. Den er også lur å ha med som nødutstyr på lange eller krevende turer.


Sjekk ut produktene til Skogstad HER!
https://www.skogstadsport.no/

Kommentarer