Småviltjakt - lokalitet, regler og partering


Ramnfløya på Ibestad, er en nydelig plass for friluftselskere, enten du skal jakte, bare nyte utsikten på en dagstur eller ta deg en overnatting i det fri.

Rolløya har utrulig mye fin natur å by på, fra toppturer med panorama utsikt til gode fiskevann og jaktområder.

Denne helgen var det småviltjakt på agendaen. Ramnfløya, som ble brukt til basecamp, ligger like under ROLLA 926 MOH. OG LASSELITINDEN 896 MOH. Hele dette området ble brukt til jakt, og da sier det seg selv at det ble mye fin utsikt på turen også. 
Det er mye hare på Rolløya og alle kan kjøpe jaktkort for å jakte på hare der. Men hvis en skal jakte på rype eller orre må man ha- eller være sammen med en som har grunneierrett.

Denne gangen ble det tatt både rype og hare. 
Tips til partering og tilbereding av disse dyrene kan du lese HER, og bør ikke leses av sarte sjeler.


Nydelig plass og nydelig vær skapte tilsammen et meget vakkert skue, morgen som kveld!





Skogstad Kanebogen sine nye primaloftshortser er en genial og kjærkommen nyhet i sortimentet. Dette er en shorts du kan kle på deg under buksa, uten å måtte ta av deg bukse og sko. Hensikten er å ha et ekstra varmeplagg rundt utsatte kroppsdeler, når man kjenner at det trengs, og det tipper jeg de fleste kan like. Primaloft stoff er lett i vekt og kan komprimeres til relativt liten størrelse. Så denne shortsen er et must i sekken, nå som kulda setter inn! 

Kommentarer