Arrangementer som gir så mye!


For andre år på rad er vi med på julemarkedet på Olaåsen gård. 
Jeg syns det er så koselig og flott med alle ildsjeler som bidrar til at det skjer så mye fint i byen vår.

På slike arrangement får hele familien en god førjulsstemning og barna får bli kjent med fenomenet jul som en tradisjon som ikke bare utøves hjemme. 
Barna får også bli kjent med ulike gårdsdyr: hvordan man skal tilnærme seg dyr, hva de spiser, hvordan de oppholder seg på vinteren og hvordan de ser ut/høres ut/lukter/kjennes som.
Her er masse flotte førstehåndserfaringer som bygger opp under bl.a. begrepsinnlæring og begrepsforståelse, og gir store og små, fine og gode minner sammen. 

Denne helgen var vi veldig opptatt med eldstesønnens handballcup, og da er det jo perfekt at noen andre har planlagt ukas utflukt for oss. Her trengte vi ikke tenke på noe annet enn å kle oss godt.
Olaåsen gård stilte opp med varm mat, varm drikke og gode kaker. De kunne også tilby hesteridning og hest og slede kjøring. Der var flere spennende salgsboder og hyggelig betjening overalt i nisseklær. I skogen har de lagt til rette for grovmotorisk lek med ulike klatre- tau og nett mellom trærne. Og sist men ikke minst så hadde de bål flere plasser og en oppvarmet gapahuk og lavvo som man kunne oppholde seg i/ved. Veldig flott, veldig praktisk og veldig familievennlig. 
Det var også greie priser på inngang, mat og aktiviteter, noe som gjør hele arrangementet inkluderende for folk flest.  



Til mellomstemanns store glede, møtte vi ei av hans beste venninner som vi tilbragte store deler av dagen med. Ikke mye som slår en god venn. Han er så heldig at han har hele 3 bestevenninner som han setter umåtelig stor pris på. 



Kommentarer

  1. Tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding. Håper vi sees til neste år også <3

    SvarSlett
  2. Det skulle bare mangle:) Det fortjener dere virkelig:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar