Rolløyas natur+ sykkel terreng+ fabelparken= fabelaktig

[Innlegget inneholder reklame] 

Rolløya/Ibestad har mye vakker natur. Flotte fjell, flotte fiskevann, rett og slett ei friluftsøy med mye spennende å by på. Også har de den flotte Fabelparken da! På fridagen 1.mai dro vi hele familien ut dit med egen båt. Fabelparken var dagens mål. Vi heiv sykler og barnevogn i båten og suste over. Ved fergeleie har de ei gjestekai man kan parkere båten ved. Det går også mange ferger til og fra Ibestad, og hvis du drar uten bil, er det jo gratis. Man trenger ikke bil når man skal til Fabelparken, da det ikke er så langt å gå fra fergeleie.
Vi gikk og barna syklet. På denne turen får man se mye av Sør-Rollnes vakre natur hele veien opp til Fabelparken, og jeg er sikker på at jeg kunne stått og fotografert landskapet i timesvis hvis jeg var der alene😆



En harepus så vi også🐇🐰👇








Fleeceklærne og luene, de 2 minste gutta har på seg, er sesongens nyheter fra Skogstad Kanebogen. Vi er veldig fornøyde med passformen, kvaliteten og designet.



Denne gangen tok vi skikkelig grillmat med oss. Dette var sesongens første grillmat for våres del. Vi gleder oss til mer. Vi er håpløst glad i grillmat😅 

Vårens varmevester vi har fått fra Skogstad Kanebogen fins til dame, herre og junior, og er geniale både som mellomlag og ytterplagg👍👍 Som mellomlag kan de brukes året rundt!


Jakka og buksa 3 åringen har fått seg er av perfekt kvalitet for en 3 åring i mye bevegelse.
Jakka sitt store pluss er det sterke vann- og vindavvisende stoffet som likevel er mykt og behagelig på. Jakken passer til vår, sommer og høst, ved å regulere det man har under.

Buksen sitt store pluss er det tynne stoffet og den kraftige elastikken. Den har et 4-veis stretch materiale i 85% Nylon / 15% spandex.
Buksa er et helt nytt produkt fra Skogstad Sport. De er laget i et hurtigtørkende stoff, som gjør at hvis de blir våte (f.eks søler litt væske i fanget eller blir utsatt for en liten vannsprut) så tørker det fort! Kilde: Skogstad Sport.
Buksen passer på varme vår- og høstdager med longs under og gjennom hele sommeren med og uten longs.



Kommentarer