Enkel turmiddag i hverdagen

hits


To helger på rad har gått til etterlengta voksentid, med Havfiskefestival den ene helgen og Bakgårdsfestivalen den andre helga. Da var det godt å kunne ta ungene med ut å gjøre noe fint sammen igjen denne uken. Nå har vi foreldre fått hele 3 kvelder alene sammen, på 1,5 år (😆), og 2 av dem tett etter hverandre, og det var nok til at vi kjente at det var på tide å gjøre en god kvalitetsrik aktivitet med ungene igjen😆 I livet som meget opptatte småbarnsforeldre kan man kjenne på behovet for alenetid av og til, men det skal ikke så mye til for å dekke behovet samt å kjenne på at ungene må kjapt inn i fokuset igjen. De barna altså💖

I disse hektiske dager, med skole- barnehage- og jobboppstart for fult denne uken, gjorde vi det veldig enkelt, og tok med oss middagen i fjæra rett nedenfor huset vårt en ettermiddag på en vanlig hverdag. Barn er ikke kravstore på hvor man drar, når man drar og hva man nødvendigvis gjør. Kvaliteten i samspillet er jo det viktigste. 

Og selv om den ene ungen hyler for at han må skifte bleie, den andre springer rundt og roper "se på meg", "kan jeg få ditt, kan jeg få datt", "lek med meg", "vil spise NÅ", "vil ikke spise nå" etc etc og den tredje er mer opptatt av å leke og utforske sammen med kompisen han hadde med, er det helheten av det å gjøre noe sammen som huskes.
Uanmeldt, periodisk regn fikk vi også, men det var det ingen som brydde seg om. Kosen var der!


Med den geniale Harstadgrillen (BarbIQ grillen) kan man lage lettvint, men god middag kjapt og enkelt. Som produsenten selv hevder, er dette markedets minste og smarteste grill, og det er vi enig i.
Som en perfekt erstatning for engangsgrillen sparer du miljøet, naturen og lommeboka med denne smarte grillen i turutstyret ditt. 
Fås kjøpt hos Parabolflua Harstad👍



Softshelldress og lue fra Skogstad Kanebogen👇👍

Storgutta lager megaplask😁💦🌊





Ikke la været eller tanker om at turer må være lange, krevende og så nøye planlagt, stoppe deg fra en god turopplevelse😊


Blogglisten

Kommentarer