Et perfekt turvalg for absolutt alle. Avslører også et lurt fiskevann;)

Er forelsket i denne fjelltoppen. 



Går aldri lei. Litjehornet på Aunfjellet er en enkel tur, da man kjører mesteparten av høydemeterne opp på fjellet. Men den er så utrulig vakker, spesielt hvis du går fra nordsiden, den siste busslommen før bilveien begynner å gå ned mot Elgsnes. Du skal bare gå noen få høydemeter før du får havet og hele Grytøya som utsikt resten av turen. Rett og slett en fantastisk tur<3 Flere steder på turen opp er det rasteblasser og bålgroper. Så man trenger ikke ta hele turen opp, hvis man har smått med seg. Det er like spektakulær utsikt hvor enn du velger å stoppe. Et perfekt turvalg for alle, nye som erfarne, store som små. Trenger du mer utfordring, så jogg opp;) Er 2 bratte partier der, som vil få pulsen i gang:)
Turen er fin fra start til slutt. På starten ligger noen fine fiskevann man kan telte, raste, fiske ved. Har sett noen fine vak der;) Bør vel egentlig ikke avsløre slike vak, men det ser ut til at det har blitt noen store, fine ørrester der:)
Også fikk vi prøvd ut lazybagen som ble sponset til oss av Riis Bilglass Harstad. Og den var bare helt fantastsik deilig å ligge i. Lett at den blir med på flere turer. Se alle bildene av lazybaggen nederst:)


Nå gir vi bort en slik lazybag fra facebook siden vår, 
hipp hurra:D:D 
Lik gjerne den nye siden vår og følg oss på tur. 
Alle de nyeste blogginnleggen lastes direkte opp der.



















Takk for en fin tur<3 


Kommentarer