DNT 150 år! Utforsk turene og hyttene til Harstad Turlag

Vi sjekker ut post 3, i naturstien. 

I år blir Den Norske Turistforeningen (DNT) 150 år og det feires rundt om i hele landet.
Også Barnas Turlag Harstad arrangerte bursdagsfeiring, som fant sted i Folkeparken i dag formiddag.

Over 80 glade, store og små turentusiaster ble med på feiringen. Barnas Turlag ønsker bestandig alle velkommen til sine arrangementer, også alle de som ikke er medlemmer men som ønsker å bli det.

Hvordan blir du medlem? Barnas Turlag tilhører Harstad Turlag som igjen tilhører DNT.
Ved å være medlem av DNT/Harstad Turlag, er du også medlem av Barnas Turlag Harstad.

Vi har familiemedlemskap (2 voksne + 3 barn) som koster 1000kr i året. Som medlem får du nøkkel/tilgang til en rekke private fjellstuer og turisthytter,
alle de 500 selvbetjente- og betjente turistforeningshyttene over hele Norge og fjellhyttene til turistforeningene i Sverige og på Island. Du får også gode rabatter på overnatting på disse hytten. F.eks. betaler vi 150,- pr voksen pr natt på Harstad sine DNT hytter. Barn 0-12år overnatter gratis.

Det er så spennende for store og små å overnatte på Harstad sine DNT hytter. De har ikke innlagt vann og noen har heller ikke strøm. Man må ut for å gå på do og å hente ved og vann. Noen av hyttene må man gå et stykke til, mens andre ligger rett ved veien. Og det er jo hele sjarmen med disse hyttene. Jeg elsker denne måten å leve på for noen dager og jeg elsker at ungene våre kan få oppleve slike kontraster av og til. Nå er også noen av hyttene nyoppusset.

Som medlem får du også muligheten til å være med på mange turer for bare voksne eller for hele familien, i mange ulike vanskelighetsgrader. Oversikt over alle de ulike turene og hyttene finner du på facebooksidene deres og hjemmesiden.

Her er direkte link til info om medlemskap og priser: Medlemskap Harstad Turlag/DNT.

Selv er jeg turleder i Harstad Turlag og er med å arrangere/lede både turer for voksne og for familier. Jeg kan med hånda på hjerte si at tur tilbudet vårt er rikt og innbydende for både nye og gamle og store og små.
Og i år som DNT feirer 150år, har Harstad Turlag rekord mange turer på programmet for 2018.
Sjekk ut alle turene her: Turprogram 2018 Harstad Turlag


Gjengen i Barnas Turlag hadde gjort en så fin jobb for å skape god turstemning for alle, under bursdagsfeiringen. Man kunne velge mellom å grille pølse ute, eller få ferdig kokte inne på Turlagshytta. Turlaget bydde også på kake og drikke. 
De hadde lagd en kjempefin natursti rundt Startsletta i Folkeparken, og alle barna fikk deltakerpremie. Det ble også premietrekning av alle innleverte svar fra naturstien


Etter arrangementet, dro jeg og mellomstemann en liten tur på Startsletta å aka og lekte. 
På Starrsletta i Folekparken står det to flotte gapahuker og en bålgrop, og det er som oftest ved tilgjengelig. På vinteren ordnes det alltid til med flotte ake/skibakker. 
Veien fra p.plassen til Startsletta er absolutt en lavterskel tur som passer for alle. Fint område.


Vi fikk en matboks i deltaker premie og en matboks i loddpremie i dag. Heldige oss. Da kunne jeg flytte maten vi hadde med over i de nye flotte boksene. 
Vil samtidig her tipse om at wraps med ulike pålegg er supergod turmat👍

Jeg og mellomstemann dro alene på tur i dag, og Vi kosa oss sammen helt inn i skumringens time.


Kommentarer