Når kan de små være med på jakt?


Barn kan være med på jakt fra det sekundet du er komfortabel med å ta de ut på tur og at de har et godt hørselvern som passer barnets hodet, især hvis man er på jakt med hagle som har høyere desibel ved avfyring.
Forrige fredag tok far i huset med seg 3 -åringen på jakt. Han har en egen lekerifle til slike turer, men ville ikke ha den med seg denne gangen, men han hadde med seg kikkerten sin. Han er veldig opptatt av kikkerten hjemme, og vel inneforstått med at den er en fast turkompanjong på jakt. 3-åringen gledet seg veldig til denne turen og snakket om den i mange dager i forveien, og rapporten jeg fikk når de kom hjem tilsvarte at turen sto til forventningene hans.
3-åringen fikk være med å sette skuddene i hagla, høre og føle skudd og se etter tegn av orrfugl👇

Som kjent for jegere, består støkkjakt etter skogsfugl av mye gåing. Gutta gikk ca 10km tilsammen, så da var selvsagt bæremeisen med, for at 3-åringen kunne få avlastning ved behov og dermed en bedre opplevelse av å være på jakt. 

En kvalitetsrik matpause hører også med😋😍


Klærne 3-åringen har på seg er fra Skogstad Kanebogen og jakken er en av de mange flotte høstnyhetene som er i butikk nå. Dette er lett, myk og varm jakke, som er lett vattert. Jakken passer både som ytterjakke og som mellomslag jakke når midtvinteren kommer. En flott 3-sesongers jakke👍

Blogglistenhits

Kommentarer