Se hvor mye vi penger vi samler inn! Siste tilbud på skallbekledningen!

Da er første innbetaling til Barnekreftforeningen inne, hurra:) Vi venter enda noen innbetalinger og vil holde dere oppdatert, til vi avslutter innsamlingen onsdag  04.05.16 kl.22.


Hvis noen vil overføre penger til Barnekreftforeningen uten å kjøpe klær er det helt greit. Bare overfør til 4760 20 20610.

Hvis noen lurer på hva pengene til Barnekreftforeningen går til skal jeg skrive litt om det nå.
Vi ville at pengene skulle gå til en avdeling i nært oss og valgte Barnekreftavdelingen Troms og Finnmark: http://www.barnekreftforeningen.no/avdelinger/troms-og-f/skb-troms-/
Leder for denne avdelinger er Per Arve Aas. Vi er i tett dialog med han og har en felles forståelse av hva pengene skal gå til. En trivelig, imøtekommende og løsnings orientert mann som vil pasienter og pårørende det beste.
Det føles naturlig å velge den avdelingen som ligger nærmest, da får vi bl.a. litt mer eierfølelse over prosjektet. Og vi føler vi ser hvor pengene går og hva de blir brukt til. Pengene er øremerket spesielt til pasienter og pårørende i Troms og Finnmark. Det er også viktig å støtte forskning, de frivillige og hele apparatet generelt, men vi valgte å innsnevre det til noe som føles mer nært. Vi kjente på følelsen av det å ville støtte de som er pasienter og pårørende direkte. Og vite at pengene går til de som virkelig trenger det.
Når man støtter en avdeling kontra en forening er det ofte slik at pengene går direkte til pasienter og pårørende. Det fungerer slik at avdelingen disponerer pengene utover ulike sosiale fasiliteter de tilbyr sine pasienter med pårørende. Avd Troms og Finnmark har flere fine tilbud: "Ferie med mening", julebord, årsmøte, utflukter og en trivselskasse i samarbeid med UNN Tromsø. Alle barn med kreft i Troms og Finnmark blir lagt inn på barneavdelingn på UNN Tromsø, det fins ingen egen kreftavdeling. Der har de en trivselskasse hvor pasienter med pårørende kan få tilskudd til å gjøre noe trivelig sammen: dra på kino, ut å spise, besøke Polaria m.m.
Julebord og årsmøte er noe de kjøre 1 gang i året, som er en sosial sammenkomst hvor pasienter med pårørende kan møtes. To ulike sammenkomster med helt forskjellig agenda selvfølgelig, men prinsippet er det samme, at det kan være kostbart for noen å delta. Da er det fint at avd Troms og Finnmark kan stille økonomisk. "Ferie med mening" og diverse utflukter er også sosiale aktiviteter som avd Troms og Finnmark tilbyr.
Pengen vi samler inn går nettopp til slike sosiale tilbud og det syns vi er kjempefint å tenke på. Håper vi kan glede noen som trenger det <3

Takk til alle som har kjøpt og som enda hold på å kjøpe:)
Nesten alle klærne er solgt og noen er i budkrig til i mandag kl.22.
Bare skallklærne og dunjakken fra Bergans og noen småting som er igjen.
Vi skjønner at mange syns at skallklærne vi la ut var dyre, men skallklær er dyrt. Husk på at dette er sesongens modeller og farger. Noen av fargene trur jeg dere vil dere kjenne igjen i 71° grader nord til høsten. Det er akkurat det samme som om at vi skulle gått ned på hovedkontoret til Bergans, plukka ut de nyeste varene og solgt det til halv pris. Auksjonen vi prosjektere har ikke som mål å la den gjennomsnittlige borgeren med gjennomsnittlig lønn gjøre seg et kupp (selvom det egentlig er et kupp), fordi vi syns "Ola Nordmann" fortjene det, hehe;) Første gang jeg kjøpte mine skallklær for sirka 3 år siden, fikk jeg de rabbdatert, og likevel måtte jeg velge bort ferie. Det sto mellom skallklær og ferie. Vi har det for godt i detta landet, hehe, men det er en annen diskusjon;)
Målet er jo å sammle inn penger til noen som virkelig trenger det<3

Mange har stilt spm ang skallbekledningen fra Bergans, og vi ser at mange snuse litt og har litt lyst. Jeg skal gi dere et siste tilbud, jeg håper dere syns er okei. Vi skjønner at det er dyrt å legge ut 2000,- for et plagg, men dette vil være et plagg dere så og si har resten av livet. De er av topp kvalitet og med mindre du er en ekstrem utøver, så kjøper man seg bare skallbekledning 1 gang i livet (i utgangspunktet skal man ikke trenge å kjøpe det flere ganger, med mindre man er opptatt av å ha årets modell hvert år;p). Når man skal kjøpe skallklær vil man selvfølgelig prøve det først, se på det og kjenne på det. Og det er greit. Prisen blir den samme, men kom gjerne å prøv de:) Ta på de, lukt på de, smak på... næi ikke smak på de;) Vi legger ikke ut flere innlegg ang skallbekledning men kan gjøre avtale internt. Kontakt oss her eller på facebook. Tilbudet står til onsdag kl.22 samtidig som innsamlingen avsluttes. Hører vi ingenting til da, beholder vi de flotte klærne selv, og trur med de blir godt brukt. Dette er klær spesielt egnet til topptur. Buksa har god passform over ski/snowboard støvel. Men pga at de er så lette kan de brukes året rundt. En kald sommerdag på havet, med lite klær under eller en kald vinterdag på fjellet med varme klær under. de kan brukes til alt:)
Vi tjener ingenting på å selge de, men har et håp om å få inn en fin sum til Barnekreftforeningen, og ingen kan si at vi ikke har prøvd.

Info om skallbekledningen:
Lett og kompromissløs 3-lags skallbekledning i Dermizax®NX-materiale som gir topp værbeskyttelse, enestående pustende egenskaper og ekstremt god bevegelighet. Storen inngår i Bergans’ Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er perfekt balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter!

Alt er i str M. Vi syns det var stort på str.
Jakkene koster ordinært 4000,- og buksene 3200,-
Vi selger alle skallklærne til 2000,- pr. del.
Dame modell: http://nettbutikk.bergans.no/kl%C3%A6r/jakker/Skall1/Storen-Lady-Jkt-Lt-SeaBlue-DpSea-Pink-M-157970-p0000951657
Damemodell: http://nettbutikk.bergans.no/kl%C3%A6r/Bukse/Skall1/Storen-Lady-Pnt-Dp-Sea-Lt-SeaBlue-S-158011-p0000952215
Herremodell: http://nettbutikk.bergans.no/kl%C3%A6r/jakker/Skall1/Storen-Jkt-Koi-Orange-Orange-ArmyGr-XL-167034-p0001206179
Herremodell: http://nettbutikk.bergans.no/kl%C3%A6r/Bukse/Skall1/Storen-Pnt-ArmyGreen-Koi-Orange-XL-167045-p0001206388
 Herre dunjakke i samme serie selges 1100,- Ordinærpris: 2200,-
http://nettbutikk.bergans.no/kl%C3%A6r/jakker/Dun/Vattert/Slingsbytind-Down-Jkt-w-Hood-KhakiGre-L-167517-p0001217241

Her blir det "førstemann til mølla" prinsippet.

Kommentarer