Vinn en flott påskepakke

Vi har trukket en vinner av påskepakken vår søndag 09.04.17:
Vinneren er: Linda Mari Iversen 
Flere "Give aways" kommer! Så følg med på facebooksiden vår HER


Vi gir bort en påskepakke med påskesnacks sponset av Kiwi Gangsås og den økonomiske og ikke minst miljøvennlige Harstadgrillen sponset av Parabolflua Harstad, til en heldig vinner. Konkurransen foregår fra fredag 7-9.april inne på vår facebook side som heter Therese og Tom-Erik på tur. Klikk HER for å delta.

Harstadgrillen er helt genial og  den tar like liten plass som en engangsgrill og blir faktisk fortere kald. Dermed kan den pakkes kjapt ned igjen. Du bruker like lang tid på å klargjøre Harstadgrillen som en engangsgrill og du sparer miljøet for masse søppel og plast, og ikke minst deg selv for penger. Harstadgrillen lager ingen spor etter seg i naturen heller, slik som et bål gjør, men fjerner du toppristen og guffer på med ved nedi der, får du et stort bål lell. Beholder du toppristen kan du grille mat direkte på risten, eller du kan steke/koke mat i panner som plasseres på risten, så grillen funker litt som en primus også. Du kan bruke både ved og kull i denne grillen, og pga den lille størrelsen blir det fort varmt og maten blir fort ferdig.
 Vi er kjempefornøyd med denne grillen og bruker den masse. Fås kjøpt på Parabolflua Harstad til en rimelig penge!


Det har kommet noen spm ang grillen, så jeg skriver et samlet svar her:

  • Størrelse: 
    • Sammenslått: L 27, B 21, H 4,5.
    • Utslått: L 28, B 24,5, H 24,5.
  • Pris: Veil: 599,- Fast lavpris hos Parabolflua: 479,-
  • I Harstad er det bare Parabolflua og Tequila (?) som forhandler grillen. Parabolflua er en Sport1 butikk, og alle Sport1 butikker har mulighet til å bestille den. Ellers kan den bestilles hos Arnold Larsen, Harstad mannen som lagde denne geniale grillen, se hans bilder og uttale, fra hans nettsted HER.

Bildet våres over, er tatt fra fjæra nedi Ruggevika. Vi tilbrakte fredagsettermiddagen der i dag, og der er det nesten vår nå😄

Kommentarer